News Flash:

MIRACOL! Leguma recomandata pentru osteoporoza, cancer, detoxifiere, slabit, hipertensiune arteriala

14 Martie 2016
26318 Vizualizari | 0 Comentarii
legumaa
Durerile de stomac, care se pot acutiza, in timp, pana la ulcer sau chiar cancer, afecteaza tot mai multe persoane, varsta pacientilor fiind tot mai joasa. Stresul sistilul alimentar haotic alimenteaza afectiunile stomacului.
Un compus fitochimic (sulforaphane) este cel care distruge bacteria Helicobacter pylori, raspunzatoare de aparitia gastritei si a ulcerului gastric. Acest compus este continut de broccoli si are si proprietati importante anticancerigene utile in prevenirea cancerului de san, cancerului gastric, a melanomului malign, a leucemiilor. Atunci cand e mestecat, broccoli elibereaza un compus cu sulf cu rol in inhibarea inmultirii celulelor tumorale.

Protejeaza ochiul, impiedicand formarea cataractei. Potrivit evz.ro, o cana de broccoli fiert contine 74 mg de calciu si 123 mg de vitamina C. Cazuri in care e recomandat consumul de broccoli crud: osteoporoza, gusa endemica, cancer, detoxifierea organismului, reducerea grasimilor, mentinerea sanatatii inimii, controlul tensiunii arteriale.

ulcer cancer stilul alimentar sulforaphane helicobacter pylori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005561 (s)