News Flash:

Andreea Esca, cu ochii in lacrimi

2 August 2017
2228 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea ecsa1
Aflata in vacanta alaturi de familia sa, Andreea Esca le-a povestit fanilor o experienta emotionanta, pe care a trait-o in aeroport. Prezentatoarea TV a dezvaluit ca a izbucnit in plans in timp ce citea romanul “Fiica norocului”, scrisa de Isabel Allende.

Vedeta a precizat ca a incercat sa-si ascunda lacrimile care ii curgeau pe obraji cu ajutorul unei esarfe.


"De trei zile, de cand sunt in vacanta, ma trezesc la 5.15 iar la 5.30 plec spre aeroport. Am aceasta obsesie ca atunci cand sunt «libera» sa nu ratez niciun minut. Dar asta nu inseamna ca nu ma si enervez ca ma trezesc ca nebuna cu noaptea in cap in vacanta, in conditiile in care atunci cand lucrez nu deschid ochii inainte de 9 decat foarte rar.


Ma rog… iata-ma asadar intr-un avion. Pentru ca despre situatia amuzanta petrecuta aici vreau sa va povestesc. De cele mai multe ori, am o carte buna de citit, iar acum eram spre sfarsitul romanului lui Isabel Allende, «Fiica Norocului». Si uite cum, la un moment dat, ma poticneste un plans ingrozitor pentru ca asa sunt eu, daca plang la filme, de ce n-as plange si la o carte…
Am o esarfa la gat cu care imi sterg ochii pentru ca imi curg lacrimile siroaie si nu vreau sa creada vecinul de loc ca am patit ceva grav… Numai ca in cartea mea se iubeste serios, se intampla lucruri grave, se traieste intr-o scriitura asa de buna incat nici nu mai stiu daca plang din cauza subiectului sau datorita admiratiei pe care mi-o provoaca scriitorii acestia atat de talentati.


Din cand in cand, mai ridic capul ca sa ma sterg la ochi, si asa mi se intersecteaza privirea cu a unui domn care sta pe randul de alaturi si se uita la mine cu un fel de mila… Imi atrage atentia cartea pe care o are in poala – «Mai inteligent, mai repede, mai bun.


Afla cum sa devii mai eficient acasa si la birou». Normal ca i se pare ca sunt penibila, imi zic in minte, aproape razand. Poate ca lumea chiar se imparte intre cei care viseaza si plang si cei care traiesc numai in concret", a scris prezentatoarea TV pe blogul personal.

Sursa: cancan.ro

andreea esca isabel allende
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005638 (s)