News Flash:

Beneficii absolut surprinzatoare pentru sanatate: apa infuzata

14 Noiembrie 2015
1607 Vizualizari | 0 Comentarii
apa infuzata
Vreti sa incercati un suc dietetic, plin de vitamine si apa, fara alte suplimenteartificiale aromate si cel mai important, fara chimicale? Incercati aceste ape infuzate, pentru detoxifiere, energizare si hidratare. 

Puneti cat mai multe fructe in apa, ce va place voua cel mai mult, si lasati-le sa stea in apa pentru cel putin 30 de minute inainte de a-l consuma. 

Ceai verde, menta, frunze de tei: 

Acesta bautura te va ajuta la arderea grasimilor, imbunatatirea digestiei, fiind un remediu pentru durerile de cap. Totodata este foarte buna pentru a-ti reda o respiratie proaspata. 

Capsuni, kiwi: 

Combinatia perfecta pentru imbunatatirea sanatatii cardiovasculare, pentru protectia sistemului imunitar, cat si pentru reglarea zaharului din sange si o mai buna digestie. 
Castravete si lamaie: 

Pentru gestionarea in bune conditii a greutatii corporale, pentru balonare, pentru controlul apetitului, pentru hidratare si o buna digestie, este combinatia perfecta. 

Lamaie si portocala: 

Nu in ultimul rand, pentru o sursa bogata de vitamina C si un sistem imunitar puternic, impreuna cu un bun leac impotriva racelilor, incearca aceasta combinatie si cu siguranta nu vei gresi, conditia fiind sa o consumi la temperatura camerei. (sursa: secretele.com, Cristian Iacov)

 


suc dietetic vitamine apa suplimente ape infuzate detoxifiere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006237 (s)