News Flash:

Bebelus transportat la Viena de medicii SMURD

5 Februarie 2016
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
bebelus smurd
Un micut in varsta de doar trei saptamani a fost transportat pentru doua interventii chirurgicale la Viena, de la Timisoara, de catre angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat. Acolo, micutul a suferit doua interventii, dar, din pacate, starea sa este in continuare grava, scrie tion.ro.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „BANAT” al judetului Timis a pus la dispozitia Spitalului Clinic de Urgenta Timisoara si Clinicii de Neonatologie Bega, Sectia de Terapie Intensiva, o ambulanta tip „C” de terapie intensiva pentru nou-nascuti pentru a efectua transportul unui nou-nascut in varsta de 3 saptamani si 2 zile. Bebelusul a fost diagnosticat cu hipoplazie de cord stang si internat la spitalul AKH, Viena, Austria, unde a suferit doua interventii chirurgicale.
Pompierii din Timis au dus micutul la Viena in 2 februarie, urmatoarea zi, in 3 februarie, angajatii ISUB aducandu-l inapoi la Spitalul de Copii Louis Turcanu.
Din pacate, starea de sanatate a copilului este grava. Micutul este intubat. S-a nascut la termen cu hipoplazie de cord stang, iar la Timisoara nu se realizeaza operatii pe inima la copii, acesta fiind motivul pentru care a fost transportat la Viena.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020611 (s)