News Flash:

ATENTIE, SOFERI! Circulatie in conditii de iarna pe DN 17, in Pasul Tihuta

4 Februarie 2016
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare tihuta
Circulatia pe DN 17, in judetul Bistrita-Nasaud, se desfasoara in conditii de iarna, joi, dupa ce in cursul noptii de miercuri spre joi a inceput sa ninga abundent, zece utilaje de deszapezire aflandu-se in zona, iar stratul de zapada a ajuns la 20 de centimetri.
Seful Districtului Piatra Fantanele din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj, Vasile Curtean, a declarat ca in Pasul Tihuta - principala cale de acces intre Transilvania si Moldova din nordul tarii - a inceput sa ninga abundent, stratul de zapada depus ajungand la 20 de centrimetri.
La munte viscoleste puternic, iar zapada este adusa in drum, in spatele utilajelor de deszapezire. Din cauza temperaturilor scazute si a frigului, drumul este alunecos.
"Actionam cu 10 utilaje de deszapezire si am imprastiat pana acum 140 de tone de material antiderapant. Avem insa greutati din cauza ninsorii abundente si a viscolului puternic”, a spus Vasile Curtean.
In Pasul Tihuta, vizibilitatea este redusa si din cauza cetii.
Sectia de Drumuri Nationale Bistrita actioneaza si pe DN 17 C, in Dealul Stefanitei, unde pana joi dimineata doua utilaje au raspandit 8 tone de material antiderapant.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 43 queries | Mysql time :0.023344 (s)