News Flash:

BC Timba Timisoara si-a indeplinit obiectivul pentru acest sezon

28 Februarie 2014
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
BC Timba Timișoara a caştigat duelul cu Concordia Chiajna şi şi-a îndeplinit practic obiectivul trasat pentru sezonul actual. Concordia Chiajna le-a dat emoţii timişorenilor, în primul sfert, pe care l-au caştigat cu 27-24. Mai puternici sub panou şi mai eficienţi de la distanţă, ”urşii” au reuşit să remonteze şi chiar să preia conducerea pană la pauză.
Desprinderea s-a produs în sfertul trei, unul în care nici time-out-urile cerute de Vlastimir Vukadinovic n-au reuşit să îi trezească pe ilfoveni. La adăpostul unei diferenţe de 13 puncte, Bogdan Murărescu a abordat relaxat ultimul sfert, unul în care le-a dat şanse pe final şi lui Udrea, Medgyesi şi Kaed Bey Gyori, în timp ce tanărul Casian Todorov şi-a făcut debutul în Liga Naţională.
Cel mai bun marcator al meciului a fost Pidi Czmor, cu 22 de puncte. John Florveus a reuşit un double double, cu 17 puncte şi 12 recuperări, dar performerul zilei a fost Vedran Nakic, autor a nu mai puţin de 16 pase decisive, care s-au adăugat celor 18 puncte marcate.
Timba se impune cu 90-78 şi îşi asigură practic poziţia a 12-a în clasament, pe care şi-o propusese odată cu reformarea lotului.

concordia chiajna vlastimir vukadinovic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0861 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033395 (s)