News Flash:

Bautura-miracol, foarte ieftina, care previne o multitudine de boli crunte

12 Februarie 2016
5115 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura miracol4
Aceasta reteta este extrem de eficienta pentru tratamentul si prevenirea congestiei arterelor, reglementarea cantitatii de grasimi din sange, eliminarea oboselii cronice, prevenirea si tratamentul infectiilor din organism, tratamentul racelilor, intarirea sistemului imunitar, curatarea enzimelor hepatice.

Pentru a-l prepara aveti nevoie de 4 capatani de usturoi, 4 lamai cu coaja, o radacina de ghimbir (aproximativ 3-4cm) si 2 litri de apa plata. Acest remediu natural previne aparitia radicalilor liberi in organism, ce cauzeaza aparitia unora dintre cele mai grave boli cum sunt diabetul, cancerul si bolile de inima.

Se spala lamaile bine si se taie in bucati. Curatati usturoiul si impreuna cu lamaile si ghimbirul se amesteca intr-un blender. Dupa ce s-au amestecat bine, intregul continut se transfera intr-un recipient peste care se toarna cei 2 litri de apa. Acest amestec se pune la foc mic pana cand se incalzeste putin (10 minute) amestecand incontinuu. Se raceste, se pastreaza la frigider si se bea cate un pahar de 150-200 de ml in fiecare zi, cu 2 ore inainte de masa sau dimineata pe stomacul gol.

 


reteta usturoi lamai ghimbir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005812 (s)