News Flash:

Solicitarea DNA privind retinerea si arestarea deputatilor Voicu si Paun, trimisa Comisiei Juridice

11 Februarie 2016
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
madalin voicu
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis miercuri sa sesizeze Comisia Juridica in legatura cu solicitarile DNA pentru retinerea si arestarea deputatilor Nicolae Paun (minoritati) si Madalin Voicu (PSD), deputatii din comisie avand termen pana luni sa dea un aviz si sa intocmeasca raportul.
”Urmeaza a fi sesizata Comisia Juridica. Vor fi anuntati cei doi deputati, incepand de astazi dupa-amiaza, cu posibilitatea de a studia materialul probator (...) Termenul prevazut de Regulament este de trei zile, in situatia aceasta Biroul Permanent a aprobat cele trei zile, respectiv de astazi pana luni, pentru ca este vorba despre trei zile lucratoare si luni, la pranz, asteptam un raport din partea Comisiei, urmand ca urmatorul Birou Permanet, pe baza raportului pe care il va primi de la Comisia Juridica, sa stabileasca in continuare calendarul”, a declarat secretarul Biroului Permanent, Nicolae Mircovici.
Dosarul DNA privind acuzatiile de trafic de influenta si detrunare de fonduri aduse deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun are 19 volume, insumand 4886 de pagini.
DNA a cerut miercuri incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, pentru trafic de influenta, fals in declaratii, deturnare de fonduri, spalare de bani.

biroul permanent camerei deputatilor nicolae paun madalin voicu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006320 (s)