News Flash:

Bataie intre amanta si sotia unui fotbalist de la FCSB, in timpul meciului cu Hapoel Beer Sheva

4 Noiembrie 2017
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Ada

In timpul partidei dintre FCSB si Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, rezultat care le-a asigurat ros-albastrilor prezenta in primavara europeana, in zona lojelor ar fi avut loc un scandal urias.

Alina si Gabriela, sotiile lui Ovidiu Popescu, respectiv Mihai Pintilii, ar fi agresat o tanara, Ada, pe motiv ca aceasta ar fi intretinut relatii sexuale cu Ovidiu Popescu, cel poreclit de Becali "Lampard", scrie Spynews.

Cele doua neveste de fotbalisti ar fi vazut-o pe Ada, tanara agresata, cand a aparut la stadion, si atunci au pus la cale un plan de razbunare.

"Cat de mult am asteptat clipa asta, ca sa te bat", i-ar fi spus Alina Popescu rivalei sale, pe care, alaturi de Gabriela Pintilii, a incoltit-o intr-o toaleta, scrie sursa citata.

Ada s-a ales cu mai multe traumatisme in zona capului si a membrelor dupa acest scandal si a ajuns la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

In plus, amanta lui Ovidiu Popescu (foto jos) a depus si o plangere la politie impotriva Alinei: "Am venit sa depun o plangere in urma unei agresiuni de pe Arena Nationala. Am fost agresata de sotia unuia dintre fotbalistii de la FCSB, mai exact sotia lui Ovidiu Popescu, Alina.

Am avut o aventura cu el, iar ea s-a razbunat prin aceasta agresiune fizica. M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere, m-a tras de par. Mi-am rupt unghiile in toata nebunia aia, mi-a dat cu pumnul in fata, mi-a spart buza, la cap am lovituri si am mers la spital. Acum am venit sa depun plangere. Nu e normal, dar din punct de vedere moral stiu ca am gresit".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006809 (s)