News Flash:

BACALAUREAT 2017 - Elevii de clasa a XII-a sustin vineri evaluarea competentelor digitale

9 Iunie 2017
986 Vizualizari | 0 Comentarii
bac in banca
Elevii de clasa a XII-a sustin, vineri, 9 iunie, evaluarea competentelor digitale, dupa evaluarea orala a competentelor la limba romana. Probele scrise, care sunt si cele mai importante, vor incepe pe 26 iunie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 10 iulie.
Potrivit calendatului facut de Ministerul Educatiei, elevii, care au finalizat clasa a XII-a, vor sustine, in perioada 9-13 iunie, evaluarea competentelor digitale, urmata, in perioada 14-16 iunie, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.
Marti, bacalaureatul a debutat cu proba orala la limba si literatura romana. La aceste probe, candidatii nu primesc note, ci calificative. Cel mai slab calificativ este cel de "utilizator incepator", urmat de "utilizator mediu", "utilizator avansat" si "utilizator experimentat".
Cele mai importante probe ale examenului de bacalaureat sunt insa cele scrise. Pe 26 iunie, absolventii de liceu dau examenul scris la romana, urmat, pe 28 iunie, de proba obligatorie de profil, adica, matematica sau istorie si ultima proba este cea la alegere, in functie de specializare si este sustinuta pe 30 iunie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005266 (s)