News Flash:

Barocul, ceramica turceasca si panza de paianjen, surse de inspiratie pentru colectiile absolventilor Facultatii de Arte din Timisoara, prezentate la Iulius Mall

19 Iulie 2016
961 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM
Noua colectii, care reflecta tot atatea viziuni si tipologii vestimentare, realizate de absolventi ai specializarii Moda-Design de la Facultatea de Arte si Design din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, vor aduce in atentia publicului viitoarele tendinte si piese impregnate de imaginatia viitorilor creatori de marca. Evenimentul va avea loc marti, 19 iulie 2016, de la ora 19.00, la etajul Iulius Mall.

Absolventii au pus in practica imaginatia si tehnicile deprinse de-a lungul anilor de studii, iar rezultatele sunt aparte. De la rochii de gala, la tinute de zi, de la vesminte vaporoase, la haine croite pe modele geometrice stricte, de la stralucire, la nonoconformism, creatiile parcurg o intreaga gama cromatica si stilistica ce confirma, prin diversitate si  fantezie, locul designului vestimentar in galeria artelor. 
„Barocul, arhitectura minimalista, desenele copiilor, ceramica turceasca, panza de paianjen, coconul, florile sau structurile naturale sunt tot atatea pretexte sau surse de inspiratie pentru tinerii designeri. Elegante, experimentale sau purtabile, indraznete sau rafinate, ele exprima tipologii umane si personalitati contemporane posibile”, considera conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor, organizator al evenimentului. 
Titlurile colectiilor sunt si ele la fel de inspirate precum piesele care vor fi prezentate: „Signature”, „Capture”, „Rythmos”, „Lectia fluturelui”, „Be a woman”, „Minimal draft”, „Mashallah, „High Hills” si „Intimacy”.
Gala Absolventilor specializarii Moda-Design Vestimentar din cadrul Facultartii de Arte din Timisoara este un eveniment anual, in cadrul caruia absolventi ai studiilor de licenta si master isi prezinta colectiile. 

noua colectii iulius mall absolventii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 22 queries | Mysql time :0.011412 (s)