News Flash:

Barbatii in balanta sunt irezistibili la pat, iar scorpionii vor sa faca sex chiar de la prima intalnire. Vezi cum este iubitul tau, in functie de zodie

12 Octombrie 2015
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra

Sexul la prima intalnire este inca o problema dezbatuta intens. Cu toate ca majoritatea barbatilor cu siguranta nu ar refuza, poate o astfel de decizie sa afecteze viitorul unei relatii? Descopera cum percep barbatii aceasta chestiune, in functie de zodie.

Leu (22 iulie - 22 august)

Barbatul din leu prefera tot ceea ce este pretios, inaccesibil si greu de obtinut. De aceea, ar fi indicat sa nu faci sex cu el de la primele intalniri pentru ca ii distrugi entuziasmul. Cu siguranta nu va avea de obiectat, dar s-ar putea sa-si piarda interesul pentru tine mai repede decat te-ai fi asteptat.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativul din fecioara este genul de barbat traditionalist, care isi doreste ca totul sa fie ca la carte. Daca vrei o relatie de lunga durata alaturi de el, trebuie sa iei in considerare faptul ca este de moda veche. Asta inseamna ca te-ar putea cataloga intr-un mod neplacut daca faceti dragoste de la prima intalnire amoroasa.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Barbatul din balanta este o fire atat de senzuala incat iti va fi foarte greu sa-l refuzi. Daca este cu adevarat indragostit, este dispus sa astepte cat crezi tu ca este necesar pana sa faceti dragoste, dar cu siguranta nu vei rezista prea mult atingerilor lui senzuale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din scorpion adora sa faca sex, iar o partida de amor de la prima intalnire il va aduce in culmea extazului. Va fi incantat sa descopere in tine o persoana atat de pasionata de sex ca si el.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetatorului ii place vanatoarea, vrea in general tocmai ceea ce nu poatea avea pentru ca simte nevoia sa-si faca un tel din asta. Prin urmare, daca vrei sa-l infierbanti si mai tare, ai putea sa te joci de-a soarecele si pisica, dar pentru scurta vreme. Nu sta prea bine cu rabdarea si s-ar putea sa-l pierzi. De asemenea, pentru ca nu judeca oamenii si nici nu are idei preconcepute, sexul la prima intalnire ii ofera acel sentiment de aventura pe care-l adora.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Barbatul din capricorn este destul de suspicios din fire. Chiar daca nu recunoaste, el este de fapt in cautarea unei femei care sa-i fie sotie. Si pentru ca este traditionalist inrait, te va sterge de pe lista lui ca posibila partenera de viata daca cedezi din prima clipa.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorul este un adevarat cuceritor, care vrea sa traiasca din plin. Nu-i plac deloc ideile invechite si traditionaliste, prin urmare va fi mai mult decat incantat de sexul la prima vedere.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Nativul din pesti este in adancul sufletului o persoana emotionala si romantica, care vrea sa simta acea uniune sentimentala pe care el o considera speciala. De aceea, daca iti doresti o relatie de lunga durata, este ideal sa nu ajungeti in pat inainte de a va cunoaste foarte bine si de a va deschide sufletul unul in fata celuilalt.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cu toate ca este o fire impulsiva si ar trece la actiune din prima clipa, barbatului din berbec ii plac competitiile si vanatoarea. Va considera ca victoria este mai dulce daca trece o scurta perioada de timp pana ce faceti dragoste pentru ptima data. Pe de alta parte, in mintea lui, femeia perfecta arata si se comporta ca o adevarata zana, deci puritatea si decenta sunt elemente esentiale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Barbatul din taur este o fire traditionalista, care viseaza totul "ca la carte", asa cum stie el ca ar trebui sa fie. Cu siguranta te va curta in stilul clasic si va aprecia mai mult daca nu-i sari in pat de la prima intalnire romantica.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca esti adepta sexului la prima intalnire, atunci barbatul din gemeni este cu siguranta reprezentantul zodiacului care va aprecia asta. Va fi impresionat de atitudinea ta libertina si nonconformista si pentru ca nu are idei fixe sau pareri preconcepute, nu te cataloga sub nicio forma si nici nu te va judeca.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nativul din rac adora ca tu sa iei initiativa, iar daca este indragostit, ceea ce-ti doresti tu este litera de lege pentru el. Este tipul de barbat care va astepta sa faceti dragoste atunci cand crezi tu ca este momentul si va fi incantat daca esti genul care prefera sexul de la prima intalnire.


zodie leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005248 (s)