News Flash:

BAC FRAUDAT la Faget: Parintii elevilor eliminati din examen protesteaza la ISJ Timis. Ce spune sefa Inspectoratului Judetean

14 Iulie 2015
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
liceu faget
Zeci de parinti ai elevilor care au fost eliminati de la Bacalaureat la Faget au venit luni la Inspectoratul Scolar Judetean Timis pentru a cere socoteala inspectorilor. Acestia sustin ca elevii sunt nevinovati si sunt pregatiti sa se adreseze instantei de judecata.
Parintii sunt nemultumiti pentru ca copiii lor au fost elimnati de la examenul de Bacalaureat, dupa ce s-a descoperit ca acestia ar fi copiat.
Nu mai putin de 94 de elevi de la Liceul Traian Vuia din Faget au fost eliminati de la Bacalaureat dupa ce procurorii si o comisie speciala a inspectoratului scolar au constatat, de pe urma vizualizarii filmarilor din sala, ca acestia ar fi copiat la excamen, scrie tion.ro.
Parintii elevilor au venit pentru a discuta cu inspectorii si spun ca elevii sunt nevinovati. Discutiile nu au ajuns inca la un punct final, parintii au cerut sa vada si ei inregistrarile, iar daca nu vor rezolva disputa pe cale amiabila, au de gand sa se adreseze instantei.
„Noi vrem sa se faca dreptate”, a spus un parinte cu lacrimi in ochi, care zice ca copilul sau a fost eliminat doar pentru ca elevul din spate i-a cerut o ciorna goala.
Si supraveghetorii vor fi sanctionati! Inspectorul scolar general de Timis: Parintii au incercat sa spuna ca vor ca elevii sa fie pasuiti, copiii sa nu fie eliminati pentru doua sesiuni
„Parintii nu au negat faptul ca au avut la dispozitie anumite materiale care i-au ajutat, dar au spus ca li se parea corect ca profesorii supraveghetori sa actioneze, cei care sunt pusi aclo sa elimine tentativele de frauda. Au incercat sa spuna ca vor ca elevii sa fie pasuiti, copiii sa nu fie eliminati pentru doua sesiuni, acest lucru nu ne sta noua in atributii. In urma cercetarilor s-a tras concluzia ca examenul a fost fraudat. Inca se desfasoara cercetari. La acest moment se continua identificarea copiilor prinsi in timpul probelor ca au fraudat examenul de Bacalaureat. Masurile se vor propune de catre comisia judeteana”, a spus inspectorul scolar judetean de Timis Aura Danielescu.

bacalaureat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1895 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004920 (s)