News Flash:

Mesajul primarului Robu pentru femeia care a nascut in statia de autobuz

13 Iulie 2015
1340 Vizualizari | 0 Comentarii
a nascut
Recent, intr-o statie de transport in comun din Timisoara o femeie a adus pe lume un copil perfect sanatos, induiosand o tara intreaga. Femeia a mai nascut alti cinci copii pe care i-a dat in grija statului, deoarece nu are o locuinta si nici posibilitatea de a-i creste.
Intrebat daca o va ajuta in vreun fel pe aceasta femeie, daca ii va oferi o locuinta sociala, pentru a-si creste copiii, primarul Timisoarei Nicolae Robu a raspuns, sec, ca nu doreste sa creeze un precedent.
”Ne pare rau de astfel de oameni, ca se intampla asa ceva, dar pana la urma Timisoara nu se poate transforma intr-un oras asistential, al caritatii pentru ca nu ar face fata. Ne-am angajat sa fim un oras al oamenilor performanti si nu am acordat prioritate construirii de locuinte sociale considerand ca fiecare individ trebuie sa isi randuiasca viata astfel incat sa isi poata plati locuinta ca efort minimal din partea lui pentru el insusi. Avem plin orasul de cersetori care vin in Timisoara mizand pe faptul ca timisorenii dau bani. Cu cat se duce vestea ca in Timisoara se dau bani, cu atat vom avea mai multi cersetori pe strazi. Cu cat se duce vestea ca se dau locuinte, cu atat vor veni in Timisoara si vor afisa situatia lor dramatica pentru a primi locuinta. Sunt aspecte dramatice si precedentul creat joaca un rol important, nu ramane singular niciodata. Nu am incurajat venirea in Timisoara a celor care nu vor sau nu pot sa munceasca, considerand ca Timisoara trebuie sa ramana un oras al oamenilor harnici, seriosi, preocupati de soarta lor”, a declarat primarul.

sociala primarul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005256 (s)