News Flash:

Avocata Alinei Bica ramane in libertate

26 Martie 2015
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, va fi cercetata in continuare in libertate sub control judiciar, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia DNA.

DNA a contestat la ICCJ decizia din 20 martie luata de Curtea de Apel Bucuresti, prin care procurorii au respins propunerea DNA privind arestarea preventiva a Laurei Voicu, aceasta fiind acuzata de favorizarea faptuitorului si instigare la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati.

In dosar s-a dispus urmarirea penala fata de Niculae Learciu, pentru exercitare fara drept a unei profesii sau activitati.

Potrivit DNA, Laura Voicu, aparator ales al inculpatei Deaconu Georgia Ioana, arestata preventiv intr-un dosar instrumentat de procurorii anticoruptie, cunoscand faptul ca Niculae Learciu nu detine calitatea de avocat, fiind inscris in asa-numitul "Barou constitutional", l-a desemnat pe acesta sa participe la activitati de urmarire penala ce urmau a se desfasura la sediul DNA in dosarul nr. 189/ P/ 2012, precum si, in repetate randuri, in alte cauze.

dna iccj procurorii propunerea dna niculae learciu laura voicu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006633 (s)