News Flash:

ATAC ARMAT SOCANT: Un copil de patru ani a fost impuscat mortal in cap, in fata parintilor sai

21 Octombrie 2015
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Un copil de patru ani a fost impuscat mortal in cap in fata parintilor sai, in statul american New Mexico, in urma unui atac armat pe autostrada, informeaza NBC News online.
Incidentul a avut loc marti, in orasul Albuquerque, din statul New Mexico, situat in sudul Statelor Unite.
"Acest eveniment nu trebuia sa aiba loc. Este o lipsa totala de respect pentru viata unui om", a declarat Gorden Eden, seful politiei din Albuquerque, dupa atacul armat de pe autostrada Interstate 40.
Purtatorul de cuvant al departamentul de politie din Albuquerque, Simon Drobik, a declarat ca un politist a descoperit incidentul dupa ce a identificat o masina care stationa pe autostrada Interstate 40. Parintii fetei erau in masina, dar nimeni altcineva nu fusese ranit, potrivit lui Drobik.
"Tatal a explicat ca a avusese loc o altercatie in trafic. O masina a oprit langa ei si s-au tras focuri de arma in masina lor", a precizat Drobik.
Gorden Eden a declarat ca in cazul altercatiei din trafic de marti au fost implicate masini care si-au taiat calea reciproc pe autostrada si ca martorii au oferit informatii diferite in ceea ce priveste cealalta masina implicata.
"Nu avem nicio informatie despre suspect in acest moment", a precizat seful politiei din Albuquerque, adaugand "ca avem nevoie disperata de informatii care sa ne ajute sa solutionam conflictul de informatii cu care ne confruntam acum".
"Pentru mine, aceasta este una dintre acele crime inexplicabile. Nu exista nicio explicatie pentru ea", a zis Eden. "Este 100% prevenibila. Nu trebuia sa se intample", a adaugat acesta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004861 (s)