News Flash:

Avertizare cod galben de vant puternic. Care sunt judetele afectate

8 Decembrie 2013
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
Meteorologii au transmis o avertizare nowcasting cod galben pentru mai multe judeţe din ţară, unde vântul atinge la rafală 60-70 de kilometri pe oră. Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, până la ora 11.15, în judeţele Harghita, Covasna şi Braşov, precum şi în zonele de munte se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăşi local 55 de kilometri pe oră şi vor atinge la rafală până la 70 de kilometri pe oră.

Avertizarea cod galben pentru judeţul Gorj este valabilă până la ora 12.00. Meteorologii au atenţionat că în zona de munte a judeţului Gorj se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafală 60 de kilometri pe oră şi pot viscoli ninsoarea sau spulbera zăpada.

Judeţele Botoşani şi Iaşi, sub avertizare cod galben de vânt puternic până la ora 16.00. Potrivit ultimei avertizări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în judeţele Botoşani şi Iaşi "se vor semnala intensificari locale ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h, izolat peste 70 km/h".

Avertizarea cod galben de ninsori şi viscol emisă sâmbătă pentru judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Harghita, Covasna, Braşov, Mureş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Cluj şi Bihor a fost ridicată duminică dimineaţă. Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007490 (s)