News Flash:

Avertisment: Europa a devenit o zona a razboiului!

18 Aprilie 2017
942 Vizualizari | 0 Comentarii
ue
Uniunea Europeana, cea care a pus mare pret pe respectarea drepturilor omului, are vina cea mai mare, sustine Cozmin Gusa, adaugand ca ”nici in Rusia nu se respecta drepturile omului, asa ca nu ne putem astepta ca tocmai rusii si Putin sa-l critice pe Erdogan”.
 
Fariseismul lumii civilizate a generat aceasta putere maximala a lui Erdogan; nimeni nu a taxat pseudopuciul de anul trecut pe care Erdogan si l-a regizat ca sa poata sa-si anihileze toti adversarii, a afirmat consultantul politic."Turcia negociaza arsenalul nuclear de pe teritoriul sau. Regiunea nu mai e sigura. Ingrijorarea este maxima, pentru ca Turcia are un arsenal nuclear puternic pe propriul teritoriu, pe care-l negociaza, desi nu-i apartine, si care, apartinand blocului NATO, poate fi oricand oferit drept ofranda blocului euroasiatic”, a subliniat Cozmin Gusa. Consultantul politic mai atrage atentia ca regiunea noastra nu mai este sigura din punct de vedere militar. ”Daca ne uitam de la departare la atentate, acum trebuie sa ne uitam in proxima vecinatate, pentru ca vor veni in prim-plan conflicte puternice”, a explicat acesta. Politicienii au datoria sa realizeze celule de urgenta pentru situatia din Turcia, nicidecum s-o ignore, iar politicienii nostri trebuie sa citeasca modificarile pe care Erdogan vrea sa le aduca in Constitutia Turciei ca sa-si dea seama cat de mare este pericolul, a mai precizat Gusa.
”Europa era o zona a pacii, dar a devenit o zona a razboiului, emergent din zona Turciei, cu un epicentru foarte aproape de zona noastra. Conflictul ardent al momentului se va muta in zona noastra”, a mentionat consultantul politic. Vedem lideri avizi fie de legitimitate - Donald Trump -, fie de reinstalare - Vladimir Putin -, fie intr-o zona medicala periuloasa - ca Erdogan, cu o tara scindata -, explica Gusa. Marea surpriza la referendumul din Turcia a fost sfidarea votului. ”A fost nevoie, probabil, de fraude, dupa cum ne spun organizatiile internationale, pentru ca acest refrendum sa treaca la linie. Ne putem imagina la ce excese din punct de vedere antidemocratic se va recurge”, a completat consultantul politic. Daca Victor Ponta ar fi fost si acum prim-ministru s-ar fi intamplat ce s-a intamplat in domeniul energetic, unde Romania a fost facuta praf sub Ponta, este de parere Cozmin Gusa. ”Iresponsabilitatea lui s-a vazut si in aceasta dimineata, prin mesajul publicat pe Facebook. Face intentionat. Si-a ales un drum, cel catre zona eruoasiatica, prin filiera banilor negri ai lui Erdogan din Turcia. Jocul sau este disperat. Vrea sa fie mentionat ca un aparator al autocratiilor; nu are alta solutie in viata politica”, a mai afirmat consultantul politic.

Sursa: cancan.ro 

erdogan gusa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008502 (s)