News Flash:

Augustin Lazar despre dosarul Hexi Pharma: Urmeaza sa se stabileasca la cat s-a ridicat prejudiciul

28 Iunie 2016
974 Vizualizari | 0 Comentarii
hexi
Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, marti, prezent fiind la sediul CSM, ca dupa analiza documentelor ridicate din spitale, urmeaza sa se clarifice "la cat s-a ridicat prejudiciul", in dosarul Hexi Pharma.
Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, care a fost la sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a declarat, marti, ca cercetarea in dosarul Hexi Pharma "progreseaza si este in curs efectuarea unei analize".
"Exista, dupa cum am spus, un numar mare de documente care au fost ridicate de la circa 300 de unitati medicale si ele sunt in curs de analiza pentru a se clarifica la cat s-a ridicat prejudiciul. Nu va putem spune la acest moment un prejudiciu cert", a declarat Augustin Lazar.
Totodata acesta a mai spus ca "este in curs de analiza situatia spitalelor" si ca analiza va spune "care produse au fost diluate, in ce masura care au avut eficacitate si, prin urmare, care spitale se vor constitui parti civile".
"Expertiza tehnica este in curs de realizare si in cursul lunii iulie va fi la dosar, va fi realizata. Se va putea da o solutie. Este un detalliu care se afla in fata anchetatorilor care cerceteaza in acest dosar, este avut in vedere si sunt avute in vedere toate aspectele pentru a se vedea ce costuri ar putea presupune alte expertize, daca pot fi facute in Romania", a mai spus Lazar.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005488 (s)