News Flash:

Au luat un caine de pe strada, dar animalul statea treaz in fiecare noapte, ii privea mereu fix si dimineata el era tot acolo. Cand l-au dus la veterinar le-a spus ceva care i-a ingrozit

28 Septembrie 2018
1519 Vizualizari | 0 Comentarii

Cainii, la fel ca multe alte animale, sunt loiali, au inima buna si sunt foarte inteluigenti. Uneori devin demni de toata increderea si devin si companioni care sunt ridicati la rangul de adevarati membri ai familiei. Din pacate multi caini sunt dusi in adaposturi de catre oameni care ii gasesc pe strada si observa ca sunt mult prea salbatici pentru a fi crescuti.

Totusi, exista si exceptii. Recent o poveste cutremuratoare a avut parte de extrem de multa atentie din partea site-urilor de stiri. Aceasta vorbeste despre adoptarea unui caine caruia nu i se spune numele, el fusese adoptat dintr-un adapost unde fusese adus de catre fostul proprietar.

Noua familie a cainelui a fost extrem de fericita sa il aiba si l-au bombardat cu multa iubire si atentie, dar, desi cainele le intorcea iubirea si atentia insutit, mai facea si altceva extrem de ciudat. Membri familiei au inceput sa observe ceva foarte ciudat, cainele avea un comportament inexplicabil in fiecare noapte.

In fiecare noapte, fara exceptie, cainele se uita la tata si la mama fix, pana cand adormeau. In ciuda faptului ca se jucau mereu impreuna, cainele nu dormea niciodata si se uita la cei doi pana cand se trezeau.

Familia a fost tare ingrijorata de faptul ca ar putea fi ceva in neregula cu el, asa ca l-au dus la veterinarul local, dar testele au dovedit ca patrupedul era perfect sanatos. Asa ca mama si tatal au fost nevoiti sa viziteze iar adapostul de animale de unde luasera cainele, acolo au aflat ceva teribil.

Li s-a spus ca proprietarul anterior al cainelui a asteptat pana cand animalul lui a adormit, pentru ca apoi sa il ia si sa il abandoneze in adapostul de animale. Acest caine a reactionat ca un om, si a inceput de atunci inainte sa lege somnul de frica de a fi abandonat iar!

Familia a fost emotionata pana la lacrimi la aflara povestii, asa ca atunci cand au ajuns acasa i-au mutat patul cainelui exact langa patul lor. Acum cainele doarme bustean in fiecare noapte!

Galerie Foto

caine3.png
cainii animale loiali inima inteluigenti increderea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006268 (s)