News Flash:

Atletico Madrid s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor dupa 18 penalty-uri!

16 Martie 2016
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
liga camp2
Atletico Madrid s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal dupa ce a invins-o pe PSV Eindhoven cu scorul de 8-7, la loviturile de departajare, marti seara, pe stadionul ''Vicente Calderon'', la capatul unei duble manse fara gol. 
Atletico era favorita dupa 0-0 la Eindhoven, dar au urmat inca 120 de minute fara gol, diferenta fiind facuta doar de ratarea lui Luciano Narsingh la loviturile de departajare. 
A fost primul duel dupa faza grupelor Champions League in care nu s-a marcat in ambele manse. 
Atletico era renumita pentru faptul ca e o specialista a apararilor, cu 27 de meciuri fara gol incasat din 42 sustinute in acest sezon in toate competitiile si doar 20 de goluri primite. 
Erou partidei tur, portarul olandez Zoet, s-a remarcat la prima oportunitate a ibericilor (15), salvand golul la sutul lui Griezmann. Goalkeeperul s-a evidentiat si la sutul lui Augusto Fernandez (51). 
PSV a fost aproape de a deschide scorul (58), dar Moreno a trimis mingea in bara, iar De Jong si van Ginkel nu au reusit sa reia balonul in plasa. 
Zoet a fost la post si la sutul lui Filipe Luis (62), iar mingea respinsa de portar a fost reluata peste de Carrasco. Nici Torres nu l-a putut invinge pe Zoet (72). Olandezul a aparat sutul lui Griezmann (82), iar apoi a intervenit salvator la mingea expediata de Torres, pe care a deviat-o in bara (86). 
Atletico a mai avut ocazii prin Lucas Hernandez (94), Griezmann (104) si Gabi (105), din lovitura libera de la 22 de metri. 
La loviturile de departajare cele doua echipe au mers cap la cap in primele sapte serii, dar apoi noul-intrat Narsingh a trimis in bara transversala, iar Juanfran a marcat golul victoriei. Pentru Atletico au mai transformat Griezmann, Gabi, Koke, Niguez, Torres, Gimenez si Filipe Luis. Pentru PSV au inscris van Ginkel, Guardado, Proepper, Bruma, Moreno, Lestienne si Arias. 
In sferturile de finala s-au mai calificat Wolfsburg, Real Madrid, Benfica, PSG si Manchester City. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006071 (s)