News Flash:

Atentionari Cod galben de ceata si vizibilitate scazuta in mai multe regiuni

11 Noiembrie 2016
957 Vizualizari | 0 Comentarii
ceata
Meteorologii au emis, vineri dimineata, noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in mai multe judete din Transilvania, Muntenia si Moldova, pe durata urmatoarelor ore.
Potrivit, Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 8:30, in judetul Brasov (mai ales in municipiul Brasov, dar si in Codlea, Fagaras, Ghimbav, Predeal, Rasnov, Sacele, Victoria, Beclean, Cristian, Dragut, Harseni, Lisa, Mandra, Parau, Recea, Sambata de Sus, Sercaia, Sinca, Ucea, Vistea, Voila), precum si in judetul Sibiu (indeosebi in: municipiul Sibiu, precum si in Avrig, Arpasu de Jos, Carta, Cartisoara, Porumbacu de Jos, Racovita, Rosia, Selimbar, Sura Mare) se va semnala ceata, fenomen ce va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.
De asemenea, pana la ora 9:00, ceata va fi prezenta in judetele Buzau (zona de campie), Braila, Ialomita, Teleorman, Prahova, Arges (zona de campie), Dambovita (zona de campie), Giurgiu, Calarasi, Vaslui si Galati.
Nu in ultimul rand, pana la ora 10:00, in judetul Covasna ceata va persista, iar vizibilitatea in trafic va scadea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.
Atentionarile de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum 6 ore, precizeaza ANM.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004683 (s)