News Flash:

Atentionare MAE: Croatia mentine masura de inchidere a mai multor puncte de frontiera cu Serbia

30 Septembrie 2015
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
front cro
MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Croatiei ca autoritatile locale mentin masurile de inchidere, pe o perioada nedeterminata, a punctelor de control trecere frontiera cu Serbia de la Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2 si Batin.
Circulatia rutiera se desfasoara in conditii normale pe la principalul punct de control trecere frontiera Croatia-Serbia de la Bajakovo-Batrovci, situat pe autostrada Zagreb-Belgrad.
Circulatia feroviara este in continuare suspendata pe directiile Croatia-Slovenia, Croatia-Ungaria si Croatia-Serbia.
"Avand in vedere evolutiile situatiei din teren, se recomanda cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Republica Croatia sa consulte paginile de Internet ale Automobil Clubului Croat - http://www.hak.hr/en, Companiei Nationale Croate de Cai Ferate -http://www.hznet.hr, Autoritatii Portuare Croate – http://www.portauthority.hr si Agentiei Croate de Aviatie Civila -http://www.ccaa.hr, pentru informatii actualizate", se arata in comunicatul MAE.
Ministerul de Externe recomanda cetatenilor romani sa consulte pagina de Internet www.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta" (disponibila gratuit in "App Store" si "Google Play"), care ofera informatii, recomandari de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in cazul in care apar situatii speciale. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004966 (s)