News Flash:

Atentionare de calatorie MAE: Bosnia si Hertegovina - cod portocaliu de temperaturi minime extreme

6 Ianuarie 2017
907 Vizualizari | 0 Comentarii
termometru ger frig
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Bosnia şi Herţegovina (BiH) că autorităţile competente din această ţară au instituit cod portocaliu de temperaturi minime extreme (între -12 şi -23 de grade Celsius), vânt şi căderi masive de zăpadă. 

Deja stratul de zăpadă în anumite zone din BiH este de 20-30 de centimetri, informează un comunicat al MAE transmis, joi, AGERPRES. 

Aceste fenomene pot cauza îngreunarea traficului auto şi feroviar. Se circulă dificil, în condiţii de iarnă, pe majoritatea drumurilor de pe teritoriul Bosniei şi Herţegovinei. 

Se recomandă cetăţenilor români care doresc să călătorească sau să tranziteze Bosnia şi Herţegovina către Muntenegru şi Croaţia să se informeze despre circulaţia din zonă, astfel încât să poată preveni şi evita evenimente nedorite (blocaje în trafic, abateri de la traseele cunoscute/sigure etc.). 

MAE recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în "App Store" şi "Google Play"), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004882 (s)