News Flash:

ATENTIE, timiseni! Sediul Protectiei Consumatorilor Timis s-a mutat in cladirea Postei Mari

8 August 2014
892 Vizualizari | 0 Comentarii
Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Timis s-a mutat intr-un nou sediu. Chiria la vechiul sediu, de pe strada Emanuil Ungureanu, era una prea mare, asa ca s-a decis mutarea intr-o alta cladire, unde chiria este una modica.
Comisariatul functioneaza de acum incolo in cladirea Postei Mari din Timisoara. Mai precis, pe latura dreapta a acestei cladiri, in spatele Bancii Nationale a Romaniei, pe strada Stefan Cicio Pop. Acolo, cei care vor sa depuna reclamatii vor avea si o casuta postala pentru a face acest lucru, scrie Tion.ro.
„Ne-am mutat la Posta Mare, etajul 3. Jos, la parter, s-a amenajat un loc unde consumatorii pot depune reclamatiile si intr-o cutie postala, daca nu mai vor sa urce la etajul 3. Intrarea este in spate la BNR, pe strada Cicio Pop. Deja am inceput sa functionam in noul sediu. Pot depune si online reclamatii”, spune Mihaela Ignat, comisar-sef la CJPC Timis.
Zilele acestea, angajatii inca mai muta din lucrurile din vechiul sediu, dar comisariatul functioneaza deja in noua locatie.

cjpc timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0980 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029892 (s)