News Flash:

ATENTIE! Se intrerupe apa potabila in noaptea de joi spre vineri, in zona centrală a Timisoarei

1 Iulie 2014
1499 Vizualizari | 0 Comentarii
Locuitorii din zona centrala a Timisoarei vor ramane fara apa la robinete, in noaptea de joi spre vineri, intrerupere necesara pentru punerea in functiune a unei noi conducte, o lucrare cuprinsa in proiectul de reabilitare a centrului istoric, anunta Aquatim. Vor fi afectati consumatorii din Piata Libertatii si Piata Sf. Gheorghe, de pe strazile din jurul Pietei Unirii si din zona Pietei Marasti. In Piata Victoriei va fi presiune scazuta la apa.
Consumatorii de pe unele strazi vor ramane fara apa, in timp ce la alte strazi din zona centrala a orasului presiunea va fi redusa.
„Conducta principala de pe strada Eugeniu de Savoya, care alimenteaza zona Piata Unirii – centru va fi scoasa din functiune pentru inlocuirea cu o conducta noua. Lucrarea este complexa si necesita oprirea furnizarii apei de joi, 3 iulie, de la ora 23, pana vineri 4 iulie, ora 7 dimineata. Lucrarea face parte din proiectul de reabilitare a centrului istoric, investitie a Primariei Timisoara. Echipele Aquatim vor lucra la intersectiile strazilor Emanoil Ungureanu cu Eugeniu de Savoya si bulevardul Revolutiei din 1989 cu Francesco Griselini”, a precizat directorul general al Aquatim, Ilie Vlaicu.
Potrivit reprezentantilor companiei, se va opri apa pe strazile Eugeniu de Savoya, Francesco Griselini, General Traian Doda, General Eremia Grigorescu, Gheorghe Lazar (intre Piata Unirii si Ion Zaicu), Emanoil Ungureanu, Vasile Alecsandri, Lucian Blaga, Florimund Mercy, Augustin Pacha, George Cosbuc, Regimentul 5 Vanatori, Paul Chinezu, Carol Telbisz, General Praporgescu, Ianos Bolyay si Proclamatia de la Timisoara, in Piata Sfantul Gheorghe si in Piata Libertatii, in zona de blocuri Intrarea Doinei, la Spitalul Municipal si punctele termice de pe Intrarea Doinei si Eugeniu de Savoya.
Presiunea apei va fi scazuta pe strazile Marasesti, Gheorghe Dima, Oituz, Martin Luther, Popa Sapca (intre Oituz si Martir Sebastian Iordan) si Alba Iulia, in Piata Victoriei si Piata Iancu Huniade, la Spitalul Militar si la Clinica de Dermatovenerologie, la hotelurile Timisoara, Victoria, Continental, centrul comercial Bega, cladirea Petrom de pe bulevardul Revolutiei si punctele termice C.D. Loga, Piatra Craiului si Piata Iancu Huniade, anunta Tion.ro.
La reluarea alimentarii este posibil ca apa sa fie tulbure, dar reprezentantii Aquatim dau asigurari ca perturbarea va fi de scurta durata. Nu se recomanda folosirea apei in scopuri menajere pana cand nu se limpezeste.

aquatim pietei marasti lucrarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1076 (s) | 33 queries | Mysql time :0.031744 (s)