News Flash:

Atentie! Restrictii de circulatie in centrul Timisoarei

20 Ianuarie 2014
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
In ciuda faptului ca ne aflam în luna ianuarie, lucrarile pentru reabilitarea centrului istoric al Timisoara continua. In prima faza, începand din 18 noiembrie anul trecut, a fost închisa circulatia în doua piete si pe cateva strazi. Lucrarile au avansat si, conform primariei, se impun restrictii noi, care vor fi aplicate din urmatoarele zile.
Se circula în continuare prin Piata Unirii
Cercetarea în santierele arheologice deschise anul trecut este în curs de finalizare. Continua cercetarea arheologica de pe strada Mercy, iar pe strada Lucian Blaga a fost deschis un nou santier de cercetare arheologica, circulatia rutiera fiind oprita complet. Se deschide un nou santier arheologic si în Piata Unirii, unde s-a trecut la decopertare, fiind scoase pietrele de dalaj, sortate, curatate, inventariate si depozitate. Parcarea temporara din Piata Unirii va ramane deocamdata accesibila si se va putea circula cu masina prin fata Palatului Baroc.
In perioada urmatoare vor începe lucrari de reabilitari în regim de supraveghere arheologica pe strazile Eugeniu de Savoya, Griselini, Traian Doda, Radu Negru. Aceste strazi vor fi închise circulatiei rutiere. Pe strada Vasile Alecsandri se va permite circulatia rutiera pe tronsonul Marasti-Gheorghe Lazar, pe ambele sensuri, pentru toate vehiculele, dar pe tronsonul dintre Gheorghe Lazar si Piata Libertatii vor circula doar vehiculale apartinand riveranilor si cele ce deservesc zona de lucrari. Pe tot traseul strazii V. Alecsandri va fi interzisa oprirea, întrucat accesul vehiculelor care transporta materiale de constructie se face pe aceasta strada.
In urmatoarele zile se va proceda la montarea noilor semne de circulatie. Ziuadevest.ro

strada mercy lucian blaga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028681 (s)