News Flash:

ATENTIE, BARBATI! Ce motive mai gasesc femeile ca sa scape de sex. Nu mai sunt durerile de cap

20 Septembrie 2015
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
scapa de sex
Atunci cand nu au chef de amorfemeile nu mai invoca doar durerile de cap. Unstudiu facut in Marea Britanie arata ca femeile au o varietate de scuze pentru a scapa de insistentele barbatilor. Vi le prezentam pe cele mai frecvente.

Femeia moderna are acum la dispozitie o sumedenie de replici, cariera oferindu-le pretextele perfecte pentru a evita momentele penibile din dormitor.

69% dintre respondentele studiului amintit spun ca oboseala este de ce mai fracventa scuza folosita. Pe locul doi se afla trezitul de dimineata sau sedintele din ziua urmatoare.

Peste jumatate dintre respondente au admis faptul ca inca folosesc celebrele dureri de cap pentru a se scuza, insa 48% dintre femei le spun partenerilor ca pur si simplu nu au timp pentru sex.

In topul motivelor des invoacate este si lididoul scazut. Unele femei le spun clar partenerilor ca nu au pofta de sex, altele, in schimb, evita orice discutie si se prefac ca dorm.

Femeile nu se simt bine in pielea lor

Si stima de sine scazuta devine un motiv invocat destul de des pentru a nu face sex. Fie ca este real sau nu, 54% dintre respondente isi refuza partenerii pentru ca se simt grase, in timp ce altele spun ca sunt prea satule dupa masa.

Ultimul loc in topul celor mai uzuale scuze ale femeilor il ocupa igiena personala, doamnele spunand ca nu vor sa faca dragoste pentru ca nu s-au epilat.

Chiar daca aceste motive isi au baza in realitate, de cele mai multe ori doamnele refuza sexul si din cauza plictiselii din viata de cuplu. “Intr-o relatie de lunga durata, lucrurile pot deveni usor monotone in plan sexual. Va puteti condimenta viata amoroasa iesind in oras singuri, spre exemplu, la o masa romantica, fara a fi distrasi de altceva. Petreceti ceva timp doar voi doi, intr-un mediu relaxant", recomanda  Mark Person, presedintele MyVoucherCodes.co.uk, cei care au si realizat acest studiu.

Ce este fals si ce este adevarat

61% dintre femei au recunoscut ca scuzele  invocate de ele sunt false. Mai mult, jumatate dintre ele cred ca partenerii lor sunt perfect constienti de aceste minciuni, dar accepta situatia. In schimb, doar doua cincimi dintre doamne se simt vinovate atunci cand isi mint iubitii.

Specialistii spun ca pofta scazuta pentru sex poate fi cauzata de excese precum consumul de alcool sau droguri, dar si de depresii, stres, sau chiar anemie. (sursa: doctorulzilei.ro)

amor femeile studiu scuze
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004967 (s)