News Flash:

Trucuri care pot transforma orice femeie intr-o BOMBA SEXY

20 Septembrie 2015
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
amanta
1.    Schimba-ti coafura
Indiferent cat de bine iti sta cu actuala coafura, o schimbare nu strica niciodata. Insa nu te avanta spre salonul de la coltul blocului, ci alege un salon de infrumusetare pe care ti-l recomanda prietenele in care ai incredere. Chiar daca pretul este mai ridicat, aminteste-ti ca persoana care va avea grija de parul tau iti poate recomanda coafura perfecta pentru chipul tau, volumul parului si chiar personalitatea ta. Mai mult decat atat, o coafura reusita te va scuti de multe vizite la coafor pentru diferite „retusuri”,deci, paradoxal, te poate costa mult mai putin.
2.    Alege hainele potrivite
Hainele mulate sunt considerate potrivite atunci cand pun silueta in valoare. De aceea este foarte important sa iti cunosti bine dimensiunile. Mai mult decat atat, chiar si atunci cand ai un corp perfect, trebuie sa dai dovada de moderatie in purtarea hainelor mulate. Spre exemplu, daca alegi o pereche de pantaloni mulati, poarta o bluza mai larga (si invers). Vei deveni o femeie sexy, fara a fi vulgara!
3.    Ai grija de dantura ta
Nu poti deveni cu adevarat o bomba fatala daca nu ai grija de dantura ta. Un zambet frumos face mai mult decat o mie de cuvinte! Pentru a avea grija de dantura, trebuie sa mergi la stomatolog de cel putin doua ori pe an, fie si pentru o vizita de rutina, deoarece este intotdeauna mult mai ieftin sa previi complicatiile decat sa le tratezi. Insa, daca te confrunti cu lipsa unor dinti, este obligatoriu pentru sanatatea ta dentara sa-i inlocuiesti, chiar daca nu sunt vizibili atunci cand zambesti. Poti apela, astfel, la un implant dentar, care ofera cateva avantaje, precum imbunatatirea aspectului facial si a pronuntiei, dar si rezistenta, care vin la pachet cu o stare de confort psihic si fizic mult imbunatatite. Spre exemplu, va puteti programa la una dintre clinicile stomatologice unde exista medici implantologi, precum Imperial Dent, unde veti fi consultate si unde veti afla tot ce trebuie sa stiti despre o astfel de procedura.
4.    Parfum
O femeie care se respecta trebuie sa aiba in geanta un parfum pe masura. Insa alegerea parfumului potrivit nu este atat de simpla precum ai fi tentata sa crezi la prima vedere. In primul rand, nu te baza pe aroma parfumului de pe blotter, ci aplica-l direct pe piele. Nu te repezi in a alege parfumul care iti place in primele minute de la contactul cu pielea, deoarece nu ai acces, astfel, decat la nota de varf a parfumului, care se mentine intre 5 si 30 de minute. Nota de mijloc si nota de baza sunt cele care iti vor oferi un farmec deplin in cazul parfumului potrivit, insa acestea depind de reactiile chimice din corpul tau si de tipul tau de piele. Astfel, acelasi parfum te poate face irezistibila, in timp ce pe o alta persoana o poate „ingropa” intr-o aroma deloc placuta. Iti recomandam sa mergi intr-un magazin de parfumuri, sa aplici trei sau patru dintre ele la incheieturile mainilor, in locuri diferite, si sa alegi abia dupa cateva ore (chiar si 12!), dupa ce parfumul intra intr-o deplina reactie cu pielea ta. Doar atunci vei sti ca ai facut alegerea potrivita.
5.    Atitudine
O atitudine potrivita si o imagine de femeie increzatoare in propriile forte si in propria frumusete sunt la fel de importante ca frumusetea insasi. Cu totii cunoastem persoane care se simt bine in propria piele si sunt percepute, astfel, ca niste femei fatale, desi ele sunt, de fapt, departe de a arata ca niste fotomodele. Insa poti ajunge aici pas cu pas, respectand cele patru sfaturi de mai sus. Te vei simti mult mai bine in propria piele, iar ceilalti vor vedea asta in cel mai scurt timp.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005821 (s)