News Flash:

ATENTAT cu masina-capcana, la Cairo. Sase politisti au fost raniti

20 August 2015
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
masina capcana
Sase politisti au fost raniti joi dimineata, la Cairo, intr-un atentat cu masina-capcana care a vizat o cladire a serviciilor de securitate, situata in suburbia nordica Shubra al-Kheima, a anuntat Ministerul egiptean de Interne, citat de DPA in pagina electronica.
Atacatorul a parcat masina langa o cladire a Securitatii Nationale, dupa care a fugit cu o motocicleta care il urma, a precizat ministerul.
Explozia, care a putut fi auzita in intreg orasul, a avariat fatada cladirii, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea de stat.
Ministerul de Interne a afirmat ca zona este verificata minutios, iar autoritatile depun eforturi pentru a-i prinde pe autorii atacului.
Fortele de securitate egiptene au fost vizate in mod repetat de militantii islamisti. Atacurile s-au extins din Peninsula Sinai spre Cairo dupa ce armata l-a inlaturat de la putere pe presedintele islamist Mohammed Morsi, la jumatatea anului 2013.
Autoritatile acuza adesea miscarea Fratii Musulmani a lui Morsi de comiterea unor acte de terorism in Egipt, insa organizatia islamista sustine ca desfasoara doar proteste pasnice. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006231 (s)