News Flash:

ATACURILE de la Paris: Gruparea Stat Islamic a difuzat imagini cu autorii atentatelor in timp ce decapiteaza ostatici - FOTO, VIDEO

25 Ianuarie 2016
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic3
Gruparea Stat Islamic a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta noua dintre autorii atacurilor de la Paris, realizata inainte de a comite atentatele din 13 noiembrie, in timp ce decapiteaza ostatici si efectueaza antrenamente militare in Orientul Mijlociu, amenintand Marea Britanie.
Imaginile ii prezinta pe cei noua atacatori - trei francezi, patru belgieni si doi irakieni - in timp ce decapiteaza ostatici ai gruparii teroriste si efectueaza antrenamentele militare in Orientul Mijlociu, relateaza BBC News Online.
Inregistrarea video prezinta de asemenea locurile vizate de atacurile din 13 noiembrie din capitala Frantei, in care au murit 130 de persoane.
Inregistrarea, difuzata prin intermediul canalului media al organizatiei jihadiste, se incheie cu imagini in care apar parlamentarii britanici care sustin raidurile aeriene impotriva gruparii Stat Islamic in Siria.
Grupul de monitorizare a site-urilor islamiste SITE a precizat ca imaginile au fost filmate la Rakka, capitala de facto a Statului Islamic, inaintea atentatelor de la Paris.
In imagini apare un barbat care seamana cu Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor. Abaaoud, care era cetatean belgian, a murit in timpul unui raid al politiei asupra unui apartament din Saint-Denis, in apropiere de Paris, la cateva zile dupa atacuri.
Noua presupusi atacatori au murit in cursul atacurilor din 13 noiembrie sau in zilele care au urmat, iar alti doi sunt cautati in continuare.
"Acestea sunt ultimele mesaje ale celor noua lei ai califatului care au fost mobilizati din vizuinile lor pentru a face o intreaga tara, Franta, sa ingenuncheze", spune un narator in inregistrarea video, informeaza Reuters in pagina electronica.
Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007544 (s)