News Flash:

UIMITOR! O studenta a acceptat o bautura de la un barbat pe care l-a cunoscut intr-un bar. Apoi a primit un MESAJ SOCANT!

6 Martie 2017
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia sexy
Abby Fenton, o studenta in varsta de 18 ani, a iesit cu prietenii in oras intr-un weekend. Au mers intr-un pub, iar acolo un barbat s-a oferit sa-i ofere tinerei o bautura. Abby a acceptat un pahar de vodca cu cola. Cei doi au facut schimb de numere de telefon, iar fiecare si-a vazut de treaba lui. 
 
Doua saptamani mai tarziu, tanara s-a trezit cu un SMS de la un necunoscut. „Buna, sper sa nu te superi iubire, dar imi poti transfera inapoi cele 6,50 lire?”, era mesajul. Initial, Fenton nu a stiut de la cine a primit SMS-ul, dar apoi si-a dat seama, dupa ce a primit mai multe detalii, ca barbatul intalnit in pub dorea inapoi banii pentru bautura pe care i-a oferit-o, scrie go4it.ro. 
Abby i-a cerut contul si i-a virat banii. Intamplarea s-a viralizat insa, dupa ce tanara a publicat conversatia pe o retea de socializare. „A fost unul dintre cele mai jenante momente din viata mea”, a declarat tanara. 

abby fenton
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006475 (s)