News Flash:

Asta chiar nu stiai! De ce au fesele plate femeile trecute de 40 de ani. Un motiv la care sigur nu te gandeai

20 Ianuarie 2017
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
fese ferme
Femeile de peste 40 de ani se plang adesea ca au fesele plate. Rotunjimile din tinerete dispar odata cu varsta si ele nu inteleg de ce. Karen Austin, specialista in slabirea la femeile de peste 40 de ani care isi desfasoara activitatea la Manchester, are un raspuns, preluat de 7sur7.be.
'Odata cu imbatranirea, masa musculara scade. Regimurile de slabire yo-yo, restrictiile calorice si prea multe exercitii cardio accelereaza acest proces', arata ea. 'Aproape de menopauza, nivelurile noastre de estrogen si progesteron scad, influentand nivelurile de cortizol si insulina. Dintr-odata suntem mai sensibile la stres si mai putin capabile sa ardem grasimea si sa mentinem masa musculara. Exercitiile si regimurile care functionau inainte nu mai merg', adauga Karen Austin. Ea recomanda exercitii ca ghemuiri si fandari in locul mersului pe jos si pe bicicleta, precum si renuntarea la zahar. In plus, fiecare masa trebuie aiba proteine in proportie de doua treimi.
Ca in multe cazuri, prevenirea este de preferat vindecarii. Insa, in acest caz, femeile trebuie sa fie realiste. 'Nu veti avea corpul si tonusul muscular pe care le aveati la 20 de ani', incheie Karen Austin.
Sursa: Agerpres

fesele plate karen austin menopauza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005984 (s)