News Flash:

Bine de știut!

De astăzi, 7 iunie, tramvaiul 5 revine pe traseu din Ronaț până la stația Meteo – Pădurea Verde

7 Iunie 2024
91 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto debanat ro

De astăzi, 7 iunie, tramvaiul 5 va recircula pe traseul său din Ronaț până la stația Meteo – Pădurea Verde, după 7 ani de când a fost scos de pe această rută. În prezent, traseul este parcurs parțial pe un traseu deviat, deoarece lucrările de pe Bogdăneștilor nu au fost încă finalizate.

Începând cu ora 18:00, trei tramvaie vor pleca din bucla de pe Calea Bogdăneștilor, urmând traseul Bogdăneștilor – Cetății – bucla Torontalului, înainte de a continua pe traseul normal. Deoarece lucrările de modernizare a bulevardului nu au fost încă finalizate, iar constructorul mai efectuează retușuri, într-o primă etapă, de luni până vineri, între orele 9:30 și 15:30, traseul liniei 5 va fi deviat de la intersecția Bogdăneștilor – Cetății, spre bucla de pe Calea Torontalului.

În restul zilei, precum și în zilele de sâmbătă și duminică, circulația nu va fi deviată. În plus, până la finalizarea lucrărilor, linia 5 a tramvaielor va fi dublată de linia 5 a autobuzelor, care își va păstra programul și traseul obișnuit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005982 (s)