News Flash:

Asa scapi definitiv de parul de la subrat - Poti sa faci asta acasa, adio epilare si piele iritata

16 Ianuarie 2018
1809 Vizualizari | 0 Comentarii
subrat

Parul de la axile este considerat a fi o adevarata povara si bataie de cap pentru unele persoane. Se pare insa ca femeile din Rusia folosesc o metoda care intarzie foarte mult aparitia lui si care, in cele din urma, duce la eliminarea completa a acestuia. Solutia minune consta intr-o pasta formata din 4 linguri de bicarbonat de sodiu, o lingura de malai si 100 de mililitri de suc de lamaie.

Amestecul obtinut se pune pe axile, se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute dupa care se clateste.

4 sfaturi pentru un epilat ca la carte

Masaj cu crema abraziva (click aici pentru creme) - Inainte de a te epila, maseaza picioarele cu o crema usor abraziva care sa inlature celulele moarte lasand  porii pielii sa respire.

Foloseste o spuma de ras si nu sapun - Dupa ce ai aplicat crema scrub si ai clatit picioarele este momentul sa aplici o spuma de ras sau un gel. Aceste produse inmoaie pielea dar si firele de par. Spuma se intinde pe intrega suprafata care necesita epilare in strat nu foarte gros. Atentie! Nu inlocui spuma de ras cu sapunul deoarece acesta poate usca pielea.

Nu clati picioarele cu apa fierbinte! - Dupa ce ai indepartat parul nedorit de pe corp, clateste zonele epilate cu apa calduta spre rece. In nici un caz nu folosi apa fierbinte deoarece aceasta irita si mai mult pielea deja agresata. Apa rece calmeaza iritatiile si reduce inflamatiile porilor.

Aplica o crema emolienta  - Cu un prosop curat de baie, din bumbac, usuca picioarele tamponand pielea. Apoi, aplica o crema emolienta, hidratanta care sa hraneasca in profunzime si care sa calmeze iritatiile.


amestecul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007782 (s)