News Flash:

Asa ceva este REVOLTATOR! Mafiotii vor sa fie sefi la PSD

16 Septembrie 2015
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
Omar Hayssam si Marcel Ciolacu
Situatie incredibila in Partidul Social Democrat. Cea mai mare formatiune politica din Romania se confrunta cu o serie de probleme extrem de grave, care afecteaza credibilitatea in ochii electoratului. La Buzau, de exemplu, un apropiat al teroristului Omar Hayssam vrea sa devina sef al organizatiei judetene. Organizatia PSD Buzau este, in momentul de fata, practic decapitata, dupa ce presedintele Constantin Boscodeala si presedintele executiv Marian Ghiveciu au fost condamnati, de instante de fond, pentru fapte de coruptie. Odata cu aplicarea criteriilor de integritate votate in primavara de Consiliul National al Partidului Social Democrat, cei doi isi vor pierde functiile prin interzicerea candidaturii, dar si calitatea de membru de partid. Astfel ca singurii candidati ramasi in cursa pentru sefia PSD Buzau raman deputatii Marcel Ciolacu si Adrian Mocanu, ultimul fiind sprijinit, in ultima perioada, si de fidelii deputatului Marian Ghiveciu.

Totusi este incredibil ca un apropiat al teroristului numarul 1 din Romania sa poata ajunge la conducerea unei organizatii importante cu este PSD Buzau. Astfel, deputatul Marcel Ciolacu apare, la o vanatoare, alaturi de nu mai putin celebrul terorist al Romaniei, fostul om de afaceri arab Omar Hayssam, sponsor de vaza al Partidului Social Democrat si un apropiat al organizatiei judetene PSD din anii 2000. Acesta a fost condamnat atat pentru rapirea celor trei jurnalisti romani in Irak – unul dintre ei fiind Mari-Jeanne Ion, fiica ex-presedintelui social-democratilor buzoieni, fostul senator Ion Vasile, dar si pentru devalizarea societatii nehoiene Foresta. 

Interesant este ca si fostul senator Ion Vasile si-a depus miercuri candidatura pentru presedintia filialei judetene a PSD, la alegerile de pe 19 septembrie. Acesta va beneficia de sustinerea deputatilor Marian Ghiveciu si Adrian Mocanu, dar si a senatorului Victor Mocanu. Ion Vasile acuza gruparea Boscodeala-Ciolacu ca nu ar fi facut publice detaliile organizarii conferintei judetene programata pe 19 septembrie, atunci cand va fi aleasa noua echipa de conducere a PSD Buzau. Ion Vasile a depus la registratura partidului o cerere prin care a solicitat lamuriri în baza carora sa poata demara campania electorala interna. Si uite asa, ajunge PSD-ul sa fie condus clanuri mafiote, de oameni care nici macar nu au facut un minim efort sa-si mascheze relatiile de afaceri si prietenie cu teroristi extrem de periculosi ca Omar Hayssam. Ramane de vazut acum daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va lua vreo masura in cazul acestei situatii extrem de grave si de periculoase pentru social-democrati.

romania probleme buzau omar hayssam marcel ciolacu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005189 (s)