News Flash:

Arthur Ursu revine la sefia Oficiului de Cadastru Timis

30 Martie 2014
1879 Vizualizari | 0 Comentarii
Artur Ursu

Marius Arthur Ursu a demisionat din postul de director general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), imediat după ce instituţia a trecut din coordonarea secretarului general al Guvernului în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, condus în prezent de Liviu Dragnea.

Motivele demisiei sunt pur personale, susţine Arthur Ursu, deşi au existat speculaţii cu privire la o relaţie proastă între acesta şi Liviu Dragnea. Ursu se întoarce la Timişoara pentru a prelua funcţia de director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Timiş. Actualul director, Marcel Torje, ocupa doar temporar funcţia.

Nici poveste de neînţelegeri cu domnul Dragnea. Motivele au fost pur personale. De mai mult timp am vrut să stau pe acasă. E vorba şi de familie. Mă întorc la postul de unde am plecat. Domnul Torje era pus temporar, pe perioada cât eram eu suspendat din funcţie pentru a ocupa funcţia de la Bucureşti. Dânsul e interimar. Nici nu putea altfel, pentru că eu postul respectiv îl am prin concurs”, a declarat Arthur Ursu, pentru ZIUA de Vest.


liviu dragnea arthur ursu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044387 (s)