News Flash:

Vremea se incalzeste. Vom avea temperaturi de primavara la inceputul saptamanii

26 Februarie 2017
916 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Luni, valorile termice vor creste in cea mai mare parte a tarii, astfel ca vremea va deveni mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si local ceata in special dimineata si noaptea in zonele joase de relief. In a doua parte a noptii nebulozitatea se va accentua in vest si in nord-vest, unde izolat va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 7 si 17 grade. (7...8 grade in Delta si estul Transilvaniei, 17...18 grade in zona de deal din Banat si Oltenia)
In Bucuresti, vremea va deveni mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si conditii de ceata dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 12...14 grade.

Marti, vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ceata in primele ore ale zilei si noaptea, in zonele joase din sud, centru si est. In a doua parte a noptii nebulozitatea se va accentua in regiunile vestice unde va ploua local. Temperaturile maxime se vor incadra, in general intre 10 si 19 grade. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local in vestul tarii.
In Bucuresti, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data, cu o temperatura maxima de 16...17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Miercuri, desi valorile termice vor marca o scadere in regiunile vestice si nord-vestice, vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada din an. Aria de nebulozitate si ploi se va extinde dinspre vest si va cuprinde majoritatea zonelor. La munte, la altitudini mari, vor fi precipitatii mixte ziua si predominant ninsori pe timpul noptii. Local se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, dar local si in vestul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 9 si 18 grade.
Joi si vineri, valorile termice vor fi in crestere de la o zi la alta, iar probabilitatea de ploaie va fi redusa.

marti vremea miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005017 (s)