News Flash:

MOMENTE CUMPLITE pentru Gabriela Cristea. Vedeta TV trece printr-o adevarata DRAMA

25 Ianuarie 2017
1922 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela cristera plange
Tatal Gabrielei Cristea a fost la un pas de moarte dupa al cincilea infarct si anumite complicatii in urma multiplelor afectiuni de care sufera. Medicii i-au amputat un picior ca sa-l salveze iar acum barbatul are nevoie de 1500 de euro pentru o proteza.
"Sunt acasa la mine, sunt venit de la spital. Intr-adevar mi s-a amputat un picior (...) Asta e al cincilea infarct. A fost cel mai puernic. Daca doamna care este cu mine nu era alaturi de mine, muream... Eu am marea obligatie si respectul fata de aceasta doamna. Imi perioada cat am stat in spital, ea zilnic a fost langa mine, m-a ajutat foarte mult si in ziua in care mi s-a amputat langa mine. Eu n-am stiut, ea a stat in usa, langa mine. Medicii au hotarat impreuna cu mine, eu i-am cerut doamnei sfatul, ce fac, ca nu avem decat doua posibilitati, ori imi amputa piciorul, ori in urmatoarele ore decedam," a declarat Eugen Cristea intr-o emisiune TV.
Tatal vedetei TV face un apel public pentru strangerea banilor necesari protezei, adica 1500 de euro. "Pe mine ma intereseaza mult mai mult sa imi rezolv problema cu proteza, daca cineva poate sa ma ajute cu o proteza." Gabriela Cristea nu a pastrat legatura cu tatal ei. 

infarct amputat proteza gabriela cristea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007008 (s)