News Flash:

Anghel Iordanescu, selectioner Romania: Daca Franta nu-l vrea pe Benzema, il luam noi

6 Iunie 2016
1721 Vizualizari | 0 Comentarii
iordanescu qmagazine ro 67287600
Antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei a spus ca l-ar lua oricand in lotul tricolorilor pe atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema si ca obiectivul jucatorilor romani la turneul final din Franta este sa se califice din grupe.
“Franta ne este clar superioara. Deschamps are jucatori de top, care joaca in Liga Campionilor sau in Europa League. Noi avem jucatori care evolueaza in Romania, Turcia, Bulgaria, Israel si Qatar. Asta nu inseamna ca ne vom lasa invinsi prea usor. Obiectivul nostru este sa iesim din grupe. Nu stiu daca absenta lui Benzema ne ajuta. Sa nu-l plangem de Deschamps pentru ca are de unde alege. Dar daca totusi nu-l mai vrea pe Benzema, il luam noi. Asta daca vrea si jucatorul” a spus Iordanescu pentru cotidianul spaniol Marca
Iordanescu le-a mai spus jurnalistilor spanioli ca la echipa nationala se simte lipsa unui lider, asa cum era Gheorghe Hagi.
“Fotbalul s-a schimbat enorm. Din pacate nu mai avem un fotbalist asa cum era Hagi. De fapt, cred ca in fotbalul de astazi nu mai sunt fotbalisti de profilul lui Hagi. Nici macar Ronaldo sau Messi nu seamana cu el. Acum, liderul nationalei Romaniei este Razvan Rat. Nu avem o vedeta. Echipa este vedeta noastra.” a mai spus Iordanescu.
Iordanescu recunoaste ca nu-si face prea multe iluzii de la meciul cu Franta, programat vineri 10 iunie, de la ora 22.00, insa e convins ca nationala Romaniei poate castiga celelalte doua meciuri din Grupa A, cu Elvetia si Albania.
"Ca sa fiu sincer nu mi-as fi dorit sa incepem turneul in acest fel. Nu am fi vrut sa jucam impotriva Frantei, insa va fi un eveniment special pentru fotbalul romanesc, pentru ca vom fi vazuti de intreaga planeta si nu cred ca vom apuca prea curand sa mai jucam in deschiderea unui turneu final. Egalul din meciul cu Spania este cel care imi da incredere pentru ca Spania este o echipa apropiata valoric de cea a Frantei, insa pentru noi meciurile cu Elvetia si Albania sunt extrem de importante. Nu cred ca Albania mai este o echipa mica. Au fotbalisti care joaca in Italia, Franta sau Olanda. Au progresat teribil de mult.” a mai spus Iordanescu
Intrebat de jurnalistii de la Marca daca va continua pe banca echipei nationale a Romaniei si dupa finalul Campionatului European, Iordanescu a evitat un raspuns insa le-a promis spaniolilor ca le va dezvalui acest lucru imediat dupa ce tricolorii isi vor termina aventura la Euro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006974 (s)