News Flash:

Care sunt slabiciunile fiecarei zodii

25 Februarie 2017
1440 Vizualizari | 0 Comentarii
HOROSCOP MAI 2016 3A toate zodiile vor avea parte de bucurii 512165
Fie ca vorbim de mancarea de la fast-food, tigari sau dulciuri, fiecare persoana are un anumit viciu. Insa slabiciunile care alimenteaza aceste vicii reprezinta adevarata problema.


Iar daca iti este greu sa iti identifici propriile slabiciuni, poti sa apelezi cu incredere la sfatul astrologilor. iata care iti sunt punctele slabe, in functie de zodia in care te-ai nascut!


Berbec: Disputele verbale

In momentul in care cineva iti face un repros, devii extrem de nervos si uneori chiar irational. Trebuie sa inveti sa iti controlezi temperamentul si sa fii mai diplomat.


Taur: Auto-indulgenta

Iti este foarte greu sa iti gestionezi sentimentele, in momentul in care iti sunt ranite. Ai tendinta de a apela la auto-indulgenta. Nu este nici o problema daca ai nevoie de o zi de relaxare, dar sa nu iesi din casa o saptamana intreaga nu e in regula.

Citeste si: Zodia pe care nu o suporta nimeni


Gemeni: Discutiile aprinse

Nu toata lumea trebuie sa auda despre ultimul articol controversat pe care l-ai citit! Stim ca apreciezi discutiile inteligente dar o sa iti indepartezi toti prietenii daca vei continua sa provoci dezbateri aprinde despre orice subiect. Nimanui nu ii place un om care crede ca le stie pe toate!


Rac: Mama

Daca esti nascut in aceasta zodie, fie ai o relatie foarte apropiata cu mama ta, fie o urasti.  Desi cuvintele si opiniile ei inseamna foarte mult pentru tine, incearca sa abordezi problema ca un adult si sa iti iei propriile decizii.


Leu: Complimentele

Tuturor ne place sa primim complimente insa nativii din Leu duc lucrurile la un alt nivel! Invata sa primesti aprecierile cu eleganta si cu nu intinde coarda!


Fecioara: Ordinea

Nu este un secret pentru nimeni ca Fecioarele sunt perfectioniste si apreciaza ordinea, insa pentru toata trebuie sa existe o limita. Daca nu reusesti sa iti controlezi impulsurile de a reorganiza si a aranja totul in cele mai mici detalii, risti sa ii indepartezi pe cei din jur. Nimeni nu e perfect, nici macar tu!


Balanta: Deciziile

Multe persoane au dificultati in a lua o decizie rapid, insa tu ridici nehotararea la rang de arta! Trebuie sa inveti sa fii mai decisiv, cel putin in ceea ce priveste lucrurile mici. Nimeni nu vrea sa iasa in oras cu o persoana careia ii trebuie o jumatate de ora sa se hotarasca ce vrea sa comande din meniu.


Scorpion: Refuzul

Pui atat de multa pasiune intr-o dezbatere incat iti este greu sa intelegi de ce o persoana poate refuza sa iti asculte argumentele. Unii oameni pur si simplu nu vor sa vorbeasca despre subiecte care nu sunt in aria lor de interese si nu le vei schimba opinia indiferent de ce vei face.

Citeste si: Horoscop sexual: Care sunt zonele erogene ale fiecarei zodii


Sagetator: Diferentele de opinie

Sagetatorii sunt, in general, persoane foarte optimiste si le este greu sa accepte opinii diferite. Trebuie sa intelegi ca fiecare persoana are dreptul la propria opinie si nu toti vor ceda incapatanarii tale. daca vei continua sa vezi cum stau lucrurile si de cealalta parte a unei idei, risti sa pierzi o groaza de experiente interesante.


Capricorn: Provocarile

Chiar daca iti place sa fii tot timpul in control si sa te ocupi de 1000 de lucruri deodata, trebuie sa accepti si faptul ca nu o vei putea tine asa la infinit. Ai nevoie de timp si pentru tine, asa ca relaxeaza-te si ofera-ti micile placeri ale vietii.


Varsator: Problemele ce necesita o rezolvare

Indiferent de ce fel de problema este vorba, nimic nu iti place mai tare ca provocarea pe care o reprezinta. Trebuie sa intelegi insa, ca nu vei pute salva intreaga lume si ca uneori lucrurile trebuie lasate sa treaca de la sine. Invata sa prioritizezi si totul va fi bine.


Pesti: Tristetea

Adori postura de salvator si ai o slabiciune pentru oamenii tristi sau cu probleme. Din aceasta cauza, risti sa suferi si sa fii dezamagit. Nu are sens sa suferi pentru problemele oricui! Trebuie sa te inconjori cu oameni veseli si asa iti va fi si tie viata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006046 (s)