News Flash:

Cum s-a tratat Adda de depresia postanatala

1 August 2017
1598 Vizualizari | 0 Comentarii
adda

Cântăreaţa Adda a devenit mămică în urmă cu 12 luni. Ştim despre ea că a reuşit să slăbească mai bine de 20 de kilograme fără sport şi fără vreun fel de operaţie estetică.

Adda a trecut prin depresia postanatală. Cum s-a tratat 1

Ceea ce nu s-a ştiut este că Adda a trecut printr-o depresie postnatală. Cântăreaţa a reuşit să treacă peste depresie cu ajutorul familiei.

Adda a trecut prin depresia postanatală. Cum s-a tratat

Artista a declarat că a plâns foarte mult şi chiar dacă foarte multe femei au o astfel de depresie după ce devin mame, nimeni şi nimic nu te pregăteşte pentru astfel de trăiri mentale.

Îmi era teamă că nu o să mă descurc şi a trebuit să mă obişnuiesc din nou cu mine. Am plâns mult şi am trecut prin multe stări”, a declarat Adda.

Adda a trecut prin depresia postanatală. Cum s-a tratat 2

Adda a avut lângă ea familia şi astfel a reuşit să depăşească depresia postnatală…

Adda a trecut prin depresia postanatală. Cum s-a tratat 3

Oamenii din jurul meu, mama şi Cătălin, m-au ajutat foarte mult. Şi un rol foarte important l-a avut cel mic, pentru că mă făcea mai puternică în fiecare zi. M-am mobilizat destul de repede şi am început uşor-uşor să lucrez din nou. Cred că cel mai important este să ai răbdare cu tine atunci când treci prin astfel de momente, pentru că ceea ce urmează după este minunat. Momentele petrecute cu cel mic sunt absolut superbe”, a completat artista. sursa: Yve.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005715 (s)