News Flash:

Andra Maruta, DEZVALUIRI DIN INTIMITATEA cu Catalin: „Din cand in cand…”

17 Decembrie 2016
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
andra
Catalin si Andra Maruta reprezinta unul dintre cele mai indragite cupluri din Romania. In anul 2008, cei doi au facut nunta la Targu Jiu, in prezenta a circa 750 de persoane.


“Petrecerea de nunta s-a tinut intr-un cort urias, cu candelabre imense, ridicat chiar pe pe insula de pe lac. Deplasarea la local s-a facut cu niste vaporase impodobite cu ghirlande de flori, iar la coborare, am fost asteptati cu un covor rosu presarat cu petale de flori, iar pe ambele parti erau hostese! Drumul pana la cort a fost luminat de faclii, de parca ziceai ca suntem intr-un film de la Hollywood! A fost absolut superb, iar mirii au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa ne simtim bine!”, povestea un apropiat al cuplului dupa nunta de vis.


De atunci, cei doi au devenit fericitii parinti a doi copii: David (5 ani) si Eva Maria (un an).


Andra Maruta a decis sa dezvaluie secretul mariajului fericit cu Catalin. Aceasta spune ca relatia lor se bazeaza pe multa incredre, umor si iubire. „Reteta noastra nu e complicata si cred ca toate cuplurile solide functioneaza la fel. Ingredientele sunt respectul, umorul, intelegerea, increderea si, in special, multa iubire. Si, din cand in cand, o cina romantica asezonata cu un pahar cu vin rosu”, a declarat Andra 

catalin andra maruta david mariajului fericit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004635 (s)