News Flash:

Taxi si Carla's Dreams vor canta de Revelion la Deva

17 Decembrie 2016
1444 Vizualizari | 0 Comentarii
carlas2
Trupele Taxi şi Carla's Dreams reprezintă capul de afiş al Revelionului în aer liber organizat în acest an de Primăria Deva, în centrul vechi al oraşului, alături de artiştii menţionaţi urmând să susţină recitaluri mai multe formaţii locale, a informat vineri administraţia locală. 

'Petrecerea începe în seara de 31 decembrie, la ora 20.00, când pe scena din Piaţa Unirii vor urca cei patru timişoreni din trupa Voxis. Concertele continuă în forţă! Băieţii de la Carla's Dreams îşi vor întâlni fanii la ora 20.45. Urmează trupele Topaz şi Quas (ora 22.00). De la ora 22.45, cantautorul Adrian Sărmăşan 'Lasă tot' şi vine la Deva, cu folk şi cântece de dragoste. Membrii trupei Taxi vor încheia seria concertelor la Revelionul în aer liber, cu cele mai cunoscute piese din cei 17 ani de carieră muzicală. Îi veţi putea asculta începând cu ora 23.40', se arată într-un comunicat al Primăriei Deva, remis vineri AGERPRES. 

Revelionul în aer liber, organizat în centrul istoric al Devei, se va încheia după miezul nopţii cu un spectacol impresionant de lasere şi foc de artificii, susţin autorităţile. 

Pentru desemnarea artiştilor invitaţi în acest an la Revelion, Primăria Deva a iniţiat, în urmă cu câteva luni, un sondaj pe site-ul instituţiei, Carla's Dreams şi Taxi regăsindu-se pe primele poziţii între preferinţele locuitorilor municipiului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006001 (s)