News Flash:

Pasajul Jiul se deschide in septembrie, anunta primarul Robu

24 August 2016
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj jiul2
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, anunta ca Pasajul Jiul va fi deschis la inceputul lunii septembrie. 
"In pofida vremii foarte proaste, la Pasajul Jiul s-a reusit betonarea pe sub pasajul actual, ceea ce va permite in curand reluarea circulatiei pe cate o banda pe sens. Aici, sub actualul pasaj, s-a facut fundatia pentru viitorul drum, in forma sa finala. Urmeaza sa se lucreze in afara cadrului actual al pasajului, la extensia pe care o vom avea, de la 3 benzi la 5 benzi. In perioada urmatoare se va putea circula pe sub acel cadru prin vechiul pasaj, dar pe fundatia noua, neasfaltata, ci numai pe beton, pe cate o banda pe sens si cu restrictiile cu modificarile in trafic pe care deja le-am instituit”, a explicat, marti, primarul Timisoarei.
Nicolae Robu nu poate spune exact data la care se va circula din nou, dar nu va fi mai tarziu de 5 septembrie, scrie tion.ro.
„Nu pot spune data exacta la care se va circula, pentru ca depinde de vreme. Betonul este turnat integral, sambata s-a reusit turnarea, exploatand momentele de vreme buna, presarate printre zilele ploioase parca interminabile. Urmeaza acum sa se consolideze betonul. Se vor prelua probe, asa cum prevede legea, si cand se va constata ca betonul este consolidat, atunci vom da imediat drumul la trafic. Estimez ca asta se va intampla cel tarziu in 5 septembrie”, a conchis Robu.

primarul timisoarei nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006471 (s)