News Flash:

Ana Maria apoi a intrat in stop cardio-respirator dupa 15 zile cu dureri cumplite de cap. A fost dusa la spital, dar a murit! Ce s-a intamplat cu tanara

16 Martie 2018
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
ana

Ce poate fi mai dureros pentru parinti decat sa isi ingroape propriul copil, care a pierdut lupta cu moartea cand inca nici nu apucase sa isi traiasca viata?!

Ana Maria Ciobanu , o eleva in varsta de 18 ani din Barlad, a ajuns la spitalul din Barlad cu dureri ingrozitoare de cap si stare acuta de voma. Medicii au consultat-o superficial si au ajuns la concluzia ca este o „alintatura”si au trimis-o acasa doar cu reteta pentru starile de voma!

Dupa 15 zile, tanara a ajuns din nou la spital, dar in stare mult mai grava, mai exact, in stop cardio-respirator. Abia atunci medicii au intrat in alerta si au incercat sa o salveze. A fost insa mult prea tarziu: Ana Maria Ciobanu a murit in mainile lor! Daca ar fi fost trimisa la Computerul Tomograf, medicii ar fi vazut ca Ana avea o tumora la creier, scrie Vremea Noua, potrivit Internautii.info.
„Saraca fata mea!”

„Nu au trimis-o la Computerul Tomograf, spunandu-i ca nu are nimic, se alinta ca e baiatul langa ea! Saraca fata mea! (…) I-a spus o asistenta sau o doctorita ca este o alintatura, ca nu are nimic si ca poate merge linistita acasa, fara sa se mai alinte cu baiatul langa ea! I-au dat doar o reteta cu nistemedicamente care nu i-au facut bine deloc’, a declarat, cu lacrimi in ochi, mama Anei-Maria pentru Vremea Noua.

„Imi vine sa-i blestem pe toti!”
„Abia la autopsie i-au gasit o tumoare la creier! Cum adica? De ce n-au vazut ei semnele clare – starile de voma si durerile de cap, ca era ceva in neregula la capusorul ei? De ce nu au trimis-o la CT? Poate avea sanse! Cine stie?

Cine imi aduce acum fata inapoi? Cine raspunde pentru ca nu au tratat-o asa cum trebuie? Era un copil, fara bani, nu le-a bagat nimic in buzunare si au tratat-o cu atata superficialitate incat imi vine sa-i blestem pe toti! Ei au oare copii?”, a mai declarat mama fetei. Poatenustiai.ro


computerul tomograf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006093 (s)