Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 44    0

AVERTISMENT al fostului vicepresedinte SUA Richard Cheney: Exista riscul unui atac masiv, de amploare mai mare decat 11 septembrie

Fostul vicepresedinte al Statelor Unite Richard Cheney apreciaza ca actuala perioada este mai "periculoasa" decat cea anterioara atentatelor comise pe 11 septembrie 2001, avertizand, intr-un interviu acordat Weekly Standard, ca exista riscul unui "atentat masiv" pe teritoriul american.
Referindu-se la amenintarile actuale la adresa Statelor Unite, politicianul republican a atras atentia asupra riscurilor provenind din Orientul Mijlociu, exprimand preocupare in legatura cu eforturile Iranului de a fabrica arme nucleare.
"Daca Iranul va reusi sa obtina arme nucleare, alte tari din regiune vor dobandi rapid astfel de capacitati militare", afirma Cheney.
"Ne aflam intr-o perioada foarte periculoasa si credem ca este o perioada cu amenintari mai mari decat inainte de 11 septembrie 2001", a adaugat fostul vicepresedinte al SUA.
"Cred ca atentatele din 11 septembrie 2001 se vor dovedi a fi nici pe departe de amploarea viitorului atac masiv impotriva Statelor Unite, care, daca si atunci cand se va produce, va fi mult mai letal (...)", a subliniat Cheney. Mediafax.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu