Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 78    0

Raed Arafat va preda la UMF Iasi: Sper sa reusim performante in medicina de urgenta la Iasi

raed arafat
Secretarul de stat in MAI Raed Arafat va fi cadru didactic asociat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a anuntat, miercuri, rectorul institutiei, Vasile Astarastoae, precizand ca Arafat va incerca sa coordoneze de la Iasi o retea SMURD care sa aiba interventii si in Republica Moldova.
Anuntul a fost facut miercuri, in timpul ceremoniei de deschidere a anului universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Iasi, rectorul institutiei de invatamant superior precizand ca Raed Arafat a acceptat inca din vara propunerea de a deveni cadru didactic asociat la aceasta universitate.
”Ma bucura si ma onoreaza mult aceasta numire si sper ca impreuna cu Diana Cimpoesu (medic-sef UPU-SMURD la Spitalul ”Sfantul Spiridon“ din Iasi - n.r.) sa reusim sa realizam performante in aceasta disciplina la Iasi. Multumesc Senatului Universitatii pentru propunerea si acceptarea mea“, a transmis printr-un mesaj video Raed Arafat, care este plecat la Praga si nu a putut fi prezent la ceremonia de la UMF Iasi.
Rectorul UMF Iasi, Vasile Astarastoae, a precizat ca, impreuna cu seful UPU-SMURD, Diana Cimpoesu, Raed Arafat va incerca sa coordoneze de la Iasi o retea SMURD care sa aiba interventii si in Republica Moldova. Mediafax.ro

Citeste si...

30 Septembrie 2014
 1523    0
30 Septembrie 2014
 1756    0
29 Septembrie 2014
 1455    0
29 Septembrie 2014
 1483    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu