Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 10 ore
 38    0

Important pentru doamne si domnisoare: Spalati obligatoriu vibratorul inainte de a-l folosi! Riscati infectii vaginale

Te ingrijoreaza mirosul urat emanat de zona intima? E indiciul unei vaginitebacteriene - inflamatie a vaginului cauzata de o infectie bacteriana (acompaniata uneori si de o scurgere laptoasa gri), explica Shieva Ghofrany, ginecolog obstetrician in Connecticut.

E posibil sa fi capatat infectia de la un vibrator necuratat corespunzator. Daca nu speli corect "jucaria placerii" dupa ce ai folosest-o, lasi pe ea urme ale fluidelor vaginale care pot cauza o inmultire a microbilor din vagin, avertizeaza Charla Blacker, ginecolog obstetrician la spitalul Henry Ford din Detroit.

Un alt mod prin care bacteriile se pot multiplica: vibratorul e facut dintr-un material gelatinos, care la un moment dat se poate fisura, formandu-se pe el crapaturi mici, aproape insesizabile. In ele se ascund si se dezvolta bacterii, care apoi sunt transferate in vagin.

In primul rand, trebuie sa scapi de infectie, deci programeaza-te la ginecolog pentru o serie de analize si urmeaza reteta prescrisa de el. Apoi obisnuieste-te sa speli vibratorul dupa fiecare utilizare cu un sapun anti-bacterian si apa fierbinte.

Clateste-l si usuca-l temeinic (bacteriile se dezvolta in picaturile de apa) si depoziteaza-l intr-o punga de plastic, sugereaza dr. Jennifer Wider. Si foloseste jucarii sexuale care sunt facute din materiale din silicon, usor de curatat si greu deteriorabile.

Citeste si...

27 August 2014
 1663    0
26 August 2014
 1651    0
26 August 2014
 1628    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu