Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

VREMEA va fi in general instabila. PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi, in tara si in Bucuresti

Miercuri, vremea va fi in general instabila in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si cea mai mare parte a Moldovei, unde vor fi innorari temporar accentuate si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina.
In sud si sud-est, in cursul zilei vremea va fi in general frumoasa, calduroasa in orele amiezii, iar cerul mai mult senin, dar se va innora partial pe parcursul noptii cand, pe arii restranse, se vor semnala manifestari specifice instabilitatii atmosferice. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta in regiunile vestice, nordice si centrale, vor fi cuprinse intre 20 grade in nordul Moldovei si 33...34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 10...11 grade in nord-vest, in depresiuni si in Dealurile de Vest si 21...22 de grade pe litoral.
IN BUCURESTI:
Miercuri, vremea va fi in general frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii, cand se va inregistra o maxima termica in jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi mai mult senin ziua, dar se va innora partial in cursul noptii, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 17...19 grade.
IN TARA
Joi, in valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta si in regiunile estice si sud-estice, iar temperaturile maxime se vor situa intre 19 grade in nord si 29 de grade, izolat, in Lunca Dunarii. Cerul va fi temporar noros ziua in sudul si estul tarii, precum si in zona de munte, unde numai pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. In rest, cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est, la munte si trecator in celelalte regiuni. Temperaturile minime se vor incadra intre 5...6 grade in depresiuni si 17 grade pe litoral. Mediafax.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu